Cursa 3D

Ediția a II-a s-a organizat în 9-11 iulie 2021. Poze de la premiere pe FB aici.

Update 12 iulie: 30 alergători, 20 voluntari. Distanța totală circa 194,01 km. Câștigători: premiul Sportul nu cunoaște vârstă-Ioan P. 70 ani, un scaun de camping, o trotinetă pentru Alexandra C. – Premiul YoungStar și marele premiu (IronMan) pentru o cursă de 24.5 km – o bicicletă, Simona P. Felicitări tuturor! Premierea va avea loc miercuri, 14 iulie, orele 11-13.00 la sediul Centrului ,,Christian” din str. Mioriței, Tg-Jiu. Vă așteptăm!

Regulament:

Formulare înscriere:

Comunicat presă:

Premii participare: tricou și adidași. Premii speciale: o bicicletă, o trotinetă și un scaun de camping. Total participanți 48 din care 26 bărbați și 22 femei, 18 voluntari și 30 persoane cu dizabilități.

Succes, tuturor! Cursa se apropie. (Update 3 iulie)

Istoric – prima ediție:

Eveniment dedicat persoanelor cu dizabilități din Gorj

Azi, 23.12.2020, între 10-12, la sediul Centrului Christian din Tg-Jiu, Asociația Down Art Therapy a decernat premiiile cursei 3D (Decathlon, Dizabilitate, DART).

Mulțumim gazdelor (dl Andrei Daniel) și sponsorului unic al evenimentului, DECATHLON Tg-Jiu, care a fost prezent prin dl Alin Cărăgui!

Toți cei 32 participanți, cu o distanță totală parcursă de aproape 62km, au primit diplome și un kit de participare cu lucruri precum: tricou, adidași, bidoane de apă, căciuli, batoane energizante.

Decathlonienii voluntari vor primi diplome, bluze și 2 cărți, printre care și ,,Perseverența”, de Veronica Iani, cu autograful autoarei.

S-au oferit și diplome alături de premiile speciale: o minge de fotbal (Florin B), o carte de povești (Ana B, Premiul YoungStar1), o sanie (Alexandru I, premiul Sportul nu cunoaște vârstă), o trotinetă (Andreea S -Premiul YoungStar2) și marele premiu (IronMan) pentru o cursă de 9.1 km – o bicicletă (Sergiu S). Felicitări tuturor! Vom reveni cu poze.

Cursa 3D e despre solidaritate și SPORT PENTRU TOȚI.

Ne vedem la anul, pentru ediția a II-a. Sărbători fericite!

Echipa DART, alături de prietenii de la Christian și Decathlon Tg-Jiu

Update important 22.12: Avem rezultatul final – 61,86 km parcurși de toți participanții. Mai jos avem poza cu rezultatele individuale. Felicitări tuturor! Premiile speciale:

Premiul IronMan – Sergiu S. – 9.1 km – Bicicleta.

Premiul RoadRunner – nu am avut oameni înscriși la 50m viteză, așadar s-a tras la sorți și mingea de fotbal revine lui Florin B.

Premiul YoungStar – Andreea S. 23 ani – trotineta. Mezina cursei, Ana B., 6 ani, a primit o carte de povești de Veronica Iani cu autograful autoarei.

Premiul Sportul nu cunoaște vârstă – Alexandru I. 58 ani – o sanie.

Premierea va avea loc pe 23 decembrie la Centrul Christian din Tg-Jiu, str. Mioriței. Alergătorii cu nr. 1-16 vor fi premiați între orele 10-11, iar cei cu nr. 17-32 între orele 11-12. Vă așteptăm!

Update 18.12: Am încheiat înscrierile, ne bucură interesul arătat cursei. Avem 32 alergători, din care 6 voluntari Decathlon ce vor alerga în pereche cu 6 din cei 26 înscriși. De la cea mai mică de 6 ani la cel mai vârstnic de 58 ani. 17 bărbați, alături de 15 femei + 1 DARTanian. Mult succes tuturor și vreme bună la alergat!

Poze pe FB aici și aici.

Update 5 decembrie 16.30: Pentru că mulți dintre dvs. vor să susțină acest eveniment, ne puteți ajuta cu distribuirea informației despre el.

Totodată, vă încurajăm să faceți o pancardă cu un mesaj de susținere pentru alergători sau/și decathlonieni, pe care să o postați pe Facebook, ne puteți eticheta (https://www.facebook.com/asociatia.dart.tgjiu – pagina noastră), cât și trimite poza (dvs./grupul dvs. și acel scurt mesaj) și nouă să o postăm/promovăm și noi. Down Art Therapy a decis să premieze cele mai frumoase 5 mesaje.

Vă suntem recunoscători pentru susținere!

Hai să facem ÎMPREUNĂ din cursa 3D un eveniment memorabil!  #IMPREUNAlasamdizabilitateainurma

Alergare monitorizată prin aplicații gen Strava și premiată de organizator și sponsorul său unic, DECATHLON.

Regulament:

Formular înscriere:

Formular voluntari Decathlon (DOAR pentru angajații Decathlon):

Comunicat de presă:

Comunicat de presă post-eveniment:

Presa despre eveniment: aici, aici, aici și aici.

Publicitate
G-ME7P6E68N5
%d blogeri au apreciat: